Accés a la informació

Per a una millor navegació per aquest lloc web us indiquem on podeu trobar la informació sobre els cursos i el calendari.

Pel que fa als cursos de formació els trobareu si situeu el vostre cursor sobre el títol “Pla de formació 2012” que trobareua la franja negra que hi ha sota la imatge de capçalera d’aquesta lloc web. Situats sobre el títol es desplegarà un menú en el què hi trobareu l’accés a una breu presentació del Pla de formació, la pàgina d’inscripció als cursos i el llistat dels cursos de formació agrupats en 4 categories:

Tots els cursos, així com la resta de la informació, també els trobareu a la barra lateral del lloc web. Des de la barra lateral també podeu accedir en tot moment al Pla de formació i a la pàgina d’inscripció.

Pel que fa al calendari podeu accedir-hi clicant sobre el títol “Calendari” que trobareu sota la imatge de capçalera d’aquest web. Podeu navegar pels diferents mesos de l’any. Si cliqueu sobre un event us apareixerà una reu descripció del curs i l’enllaç a la pàgina d’informació, on hi trobareu la informació més ampliada.

A la barra lateral del web hi trobareu un calendari més petit i la previsió d’esdeveniments del dia i més propers.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*