2a edició dels Tastets pel Benestar Físic i Emocional

tastets2014

Ets responsable d’un equip de persones d’una entitat, empresa del món social o d’una organització al servei de les persones? Ets un professional que té ganes de provar noves experiències? Vols ampliar els teus coneixements i vivències?

Si és així, t’oferim la possibilitat de provar els nostres tastets, i és que vetllar pel benestar físic i emocionals dels professionals i de les persones ateses és imprescindible per a garantir una tasca de qualitat i reeixida. Els tastets són una sèrie de formacions que et seràn molt útils per al teu dia a dia, i  que et sorprendran per la seva efectivitat. Hi podràs trobar sessions de coaching personal i institucional, de risoteràpia i dansateràpia i… moltes més coses.

Vine a tastar-nos!!
Places gratuïtes i limitades, prèvia reserva a forgen@gentis.org