Pla de Formació Interna 2019: ja el tenim aquí!

Hola a totes i tots!

Estem contents d’anunciar-vos i presentar-vos el Pla de Formació Interna 2019. El trobareu a la pàgina accions formatives.  Us animem a entrar-hi i llegir-lo detingudament. L’hem classificat per trimestres i territori. D’aquesta manera us serà més fàcil consultar quins cursos hi ha programats al llarg de l’any a prop del vostre centre de treball.

Inicialment podreu fer la inscripció en els cursos del trimestre vigent, però podreu consultar i planificar les accions que us poden interessar al llarg de l’any. A mesura que anem obrint les matrícules us anirem avisant.

També veureu les formacions online que anirem impartint al llarg d’aquest 2019, així com també totes les accions que Recursos Humans han planificat per millorar les vostres competències i seguretat laboral.

Us convidem a què hi doneu una ullada i us matriculeu a aquelles accions formatives que més us interessin.

Bona formació!