A punt les formacions del 2n trimestre. Inscriu-t’hi!

Les accions formatives previstes pel segon trimestre ja estan pràcticament totes a punt. Repartides pel territori des de l’abril i fins el mes de juny, podràs seguir-te formant amb els cursos que t’ofereix el Pla de Formació Interna de Plataforma Educativa 2019. Una eina que t’ajudarà a millorar competencialment en el teu lloc de treball i oferir un millor servei encara als usuaris i usuàries que atenem.

Entre les formacions trobaràs una novedosa edició de Relacions Empresarials amb la voluntat de millorar l’estratègia comunicativa amb les empreses amb les que tenim relació. També s’ha organitzat per primera vegada el curs Innovació en recursos d’inserció amb la voluntat d’acompanyar a les persones a inserir-se en el mercat laboral aprofitant les xarxes socials i la comunicació 2.0. L’estrenarem a Tarragona i el repetirem a Barcelona i Girona al quart trimestre.

També hi ha un curs de Pràctiques restauratives, un de Planificació Centrada en la Persona i un de Suport Conductual Positiu, entre d’altres. Consulta l’oferta en el Pla de Formació Interna 2019 i matricula’t en aquella que més s’ajusti a les teves necessitats i motivacions.

Bona formació!