Gestió i planificació del temps, el treball en equip i la creativitat

Durada:    12 hores
Dates:        7, 14, 21 i 28 de setembre de 2016
Horari:      de 16h a 19h
Docent:      Marta López
Ubicació:   Sala de Formació, Oficines centrals Plataforma Educativa, Girona

Inscripció: Matrícula tancada

Consulta llistat de persones admeses (actualitzat 20/5/16)


Descripció del curs:

La creativitat, la productivitat, l’orientació als resultats i la millora de l’ambient de treball creix i es millora si els membres d’un equip treballen entre ells de forma planificada. Com sabem els equips són una peça clau per assolir els objectius d’un projecte però tot aplicant les eines necessàries per tal de facilitar l’assoliment dels objectius marcats, fomentant la participació i la comunicació.
La dificultat en organitzar-se el temps, en assumir més responsabilitats de les que es poden assumir, la manca d’autodisciplina, deixar tasques inacabades… tot això, genera estrès en les persones. Gestionar bé el temps i tenir eines per organitzar-nos depèn, no tant del volum de feina sinó, de com ho gestionem.

En aquest curs els participants experimentaran eines de gestió i planificació de la feina i els seus tempos, així com eines perquè el treball en equip sigui eficient i altament competent.

 

Curs recomanat per a:  professionals que desenvolupen projectes i/o desenvolupen tasques amb un component alt de relació interpersonal i complexitat de gestió.

Competències:  Tractament de la informació i competència digital /  Organització de la pròpia feina