11-03 – Reglament general de protecció de dades en l’acció social

Dades del curs:

Dates:Del 2 al 31 d’octubre de 2023
Durada:2 hores
Modalitat:teleformació
Plataforma:Campus virtual Gentis

Matrícula: Oberta

Per gestionar correctament el procés de validació. Heu d’enviar la sol·licitud d’inscripció del curs des del portal de treballador (Integrho) – Les meves peticions: Sol·licitar petició/Peticions de formació/Sol·licitar inscripció a acció formativa.
En cas de no rebre la sol·licitud d’inscripció, no es podrà accedir a la formació.
Un dia abans de l’inici de la formació, rebreu un correu de benvinguda amb les dades del curs al vostre mail corporatiu (@pegrup.cat o @fasi.cat). En el cas de les formacions per Aula virtual – Plataforma Zoom també rebreu l’enllaç que s’utilitzarà per accedir a la formació.

Informació d’interès:

A la finalització del curs, es farà lliurament del certificat d’aprofitament que acreditarà la realització de la formació, sempre i quan s’hagi assistit al 75% de les hores totals del curs.

Descripció del curs:

L’RGPD incorpora molts dels conceptes, principis i obligacions que establien la Directiva 95/46 i les normes nacionals que l’aplicaven. No obstant això, l’RGPD ha modificat alguns aspectes del règim anterior i conté noves obligacions que cada organització ha d’analitzar i aplicar tenint en compte les seves pròpies circumstàncies.