12-03 – Compliance penal: la responsabilitat penal de l’entitat

Dades del curs:

Dates:Del 2 al 31 d’octubre de 2023
Durada:2 hores
Modalitat:teleformació
Plataforma:Campus virtual Gentis

Matrícula: Oberta

Per gestionar correctament el procés de validació. Heu d’enviar la sol·licitud d’inscripció del curs des del portal de treballador (Integrho) – Les meves peticions: Sol·licitar petició/Peticions de formació/Sol·licitar inscripció a acció formativa.
En cas de no rebre la sol·licitud d’inscripció, no es podrà accedir a la formació.
Un dia abans de l’inici de la formació, rebreu un correu de benvinguda amb les dades del curs al vostre mail corporatiu (@pegrup.cat o @fasi.cat). En el cas de les formacions per Aula virtual – Plataforma Zoom també rebreu l’enllaç que s’utilitzarà per accedir a la formació.

Informació d’interès:

A la finalització del curs, es farà lliurament del certificat d’aprofitament que acreditarà la realització de la formació, sempre i quan s’hagi assistit al 75% de les hores totals del curs.

Descripció del curs:

En els últims anys, s’han produït diverses reformes del Codi Penal que han comportat que les associacions i les fundacions puguin ser condemnades penalment com a autores d’un delicte. Habitualment aquesta matèria s’acompanya d’una terminologia i procediments especialment complexos. Per aquest motiu, s’han creat aquests continguts i així fer-la més accessible i comprensible a totes les persones que treballen a l’organització.