30-01 – Suport conductual positiu I

Dades del curs:

Dates:12, 13, 14 i 15 de setembre de 2023
Horari:de 15:30h a 18:30h
Durada:12 hores
Docent:Drecera – Cristina Broco
Perfil:Educadores i educadors
Modalitat:Aula virtual – Plataforma Zoom

Matrícula: Oberta

Per gestionar correctament el procés de validació. Heu d’enviar la sol·licitud d’inscripció del curs des del portal de treballador (Integrho) – Les meves peticions: Sol·licitar petició/Peticions de formació/Sol·licitar inscripció a acció formativa.
En cas de no rebre la sol·licitud d’inscripció, no es podrà accedir a la formació.
Un dia abans de l’inici de la formació, rebreu un correu de benvinguda amb les dades del curs al vostre mail corporatiu (@pegrup.cat o @fasi.cat). En el cas de les formacions per Aula virtual – Plataforma Zoom també rebreu l’enllaç que s’utilitzarà per accedir a la formació.

Informació d’interès:

A la finalització del curs, es farà lliurament del certificat d’aprofitament que acreditarà la realització de la formació, sempre i quan s’hagi assistit al 75% de les hores totals del curs.

Objectius:

Curs teòric-pràctic de 12 hores de durada adreçat a professionals de la integració social i personal educatiu per ajudar-los a ENTENDRE, PREVENIR i GESTIONAR des d’una perspectiva de suport conductual positiu els comportaments disruptius que poden aparèixer dins de l’àmbit educatiu amb infants i adolescents que presenten comportaments difícils.

Continguts:

Dins de cada bloc temàtic, es realitzen diferents activitats pràctiques per tal de que les persones participants puguin veure la utilitat de les diferents estratègies que es treballen durant tot el curs i que les puguin extrapolar al centre de treball:

  • Introducció als comportaments disruptius;
  • Situacions generadores de comportaments disruptius;
  • Com podem prevenir els comportaments disruptius?